Gaming Новини Игри

Homeworld 3: War Games

07.02.2024

author:

Homeworld 3: War Games

Режимът в “War Games” слива игровото изживяване на RTS играта Homeworld с ново вдъхновение, осъществявайки командването да се справи със случайно генерирани серии от флотови битки. Вземете мощни артефакти, които увеличават силата, скоростта и, разбира се, оръжията на вашите кораби. В зависимост от резултатите си, ще отключите нови флотове, които да разклатят вашата стратегия.

Важно е да отбележим, че всички флотове или артефакти, които отключите в демото на “War Games”, ще се прехвърлят, когато Homeworld 3 стартира. За играчите, които не използват Steam Cloud Saves, уверете се, че не изтривате файловете на демото, тъй като ще споделим информация за точния процес на трансфер по-късно. Всяко ниво представя по-голямо предизвикателство и нови модификации за следващия етап в “War Games”. Тази демо версия ще включва четири различни карти и множество неща за отключване по време на продължителната ви игра, включително различни стартови флотове плюс нови артефакти и още.

Безплатното демо на Homeworld 3: War Games излита от 5 до 12 февруари в Steam и Epic Games Store. Опитайте играта самостоятелно или онлайн с приятели (максимум 3 играча).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *