Gaming Новини Игри

Horizon Forbidden West с голяма отстъпка

27.06.2024

author:

Horizon Forbidden West с голяма отстъпка

Ако искате да изследвате красив постапокалиптичен свят, управляван от зловещи машини, сега можете да се възползвате от страхотна отстъпка на PC версията на Horizon Forbidden West. Разработена от Guerrilla Games, продължението на Horizon Zero Dawn стартира преди няколко месеца с цена от $60, но в момента можете да го закупите за $42 от Fanatical. Това е пълното издание на играта, което включва разширението Burning Shores.

Тази оферта ще бъде налична до 29 юни, така че имате само няколко дни да се възползвате от нея. В рецензията на Horizon Forbidden West от GameSpot, се казва, „Horizon Forbidden West понякога съдържа толкова много, че си пречи сама на себе си, но многото добре изобразени герои, населяващи нейните куестове, я правят увлекателна.”

Докато основният геймплей е същият на PC, както и на PS5, има някои големи визуални подобрения за тази версия. Ако разполагате с подходящо оборудване, можете да играете играта с отключени кадри в секунда и в ултраширока резолюция, докато технологиите за мащабиране Nvidia DLSS и AMD FSR ви позволяват да извлечете максимума от графичните си настройки. Ако имате контролер DualSense, ще получите всички страхотни функции за обратна връзка, но само ако е свързан към вашия компютър чрез USB-C кабел.

Заслужава да се спомене, че Horizon Zero Dawn също е в продажба в момента, като пълното издание на играта е намалено с 78%. Обикновено на цена от $50, можете да го закупите за $11 от Fanatical. Ако искате да добавите няколко нови игри към вашата Steam Deck библиотека, можете да разгледате и продажбата Handheld Heroes, която се фокусира върху игри, верифицирани за Steam Deck и игри, които могат да се играят на устройството, и включва няколко страхотни заглавия като Wolfenstein 2: The New Colossus, Cookie Cutter и Dishonored 2.

Има също и GOG Summer Sale за сделки без DRM и Red Hot Sale на Fanatical за отстъпки на хиляди Steam игри, ако похарчите $12 или повече.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *