Gaming Новини Игри

Нов трейлър и дата на излизане за разширението Elden Ring: Shadow of the Erdtree

26.02.2024

author:

Нов трейлър и дата на излизане за разширението Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Bandai Namco и FromSoftware представиха трейлър към Elden Ring: Shadow of the Erdtree, голямото допълнение към популярната игра. Заедно с това бе обявена и датата на излизане на експанжъна: 21.06.2024. Elden Ring: Shadow of the Erdtree ще бъде достъпен за играчите на Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows и Steam.

Историята ви води на пътешествие към Земята на сенките, където, след кърваво убийство в съвременен Токио, героят попада в апокалиптичен свят, наречен Da’at. Преди да бъде погълнат от кървени демони, се явява спасител, обединявайки се с тайнствено существо, наречено Nahobino.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree предоставя пълноценна RPG игра, която може да бъде изживявана както от съществуващи, така и от нови фенове. В началото на играта играчите избират между два пътя: историята, разказана в оригиналната Elden Ring, Canon of Creation, или съвсем новата Canon of Vengeance. Тази нова история за отмъщение въвежда нови герои, загадъчни демони наречени Qadištu, нов подземен свят и карта за изследване. Оригиналната система за битки, сливането на демони и изследването на полето са развити и разширени в този нов вход в серията.

Предварителните поръчки за Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Steam, Xbox Series X|S, Xbox One и PC ще започнат на 27 февруари 2024 г. Играчите могат да се регистрират за бюлетина на SMT на официалния уебсайт, за да бъдат информирани за новини и развития в играта.

Източник: kaldata.bg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *