Gaming Новини Други

The Finals: Сезон 2

13.03.2024

author:

The Finals: Сезон 2

Вторият сезон на “The Finals” стартира със заговор от страна на хакерска група CNS, която компрометира самата игра. Въпреки трудностите, зрителите ще бъдат забъркани в интригите, докато състезателите се състезават с нови оръжия, хакната карта SYS$HORIZON и режима Power Shift.

Hacker Playstyle предоставя на играчите възможността да използват гаджета на хакерската група, променяйки динамиката на арената. Играчите могат да използват Dematerializer, Anti-Gravity Cube, Gateway и Data Reshaper, като всеки клас получава нови оръжия.

SYS$HORIZON представлява градска арена с различен дизайн, където висящи геометрични фигури и необикновени мостове добавят нови елементи към игралното пространство. Режимът Power Shift е нов 5v5 формат, където отборите трябва да ескортират платформа през арената, като тя може да бъде променяна и спирала от противниците.

Сезон 2 въвежда подобрена Лигова система и нова Кариерна Система за седмични награди. Зрителите ще бъдат въвлечени в динамиката на играта, а състезателите ще трябва да използват новите възможности, предоставени от Hacker Playstyle, за да постигнат успех в арената. Играта е достъпна на PC, PlayStation 5 и Xbox Series X|S.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *