Gaming Новини Игри

Theorycraft Games представи новата си игра SUPERVIVE

26.06.2024

author:

Theorycraft Games представи новата си игра SUPERVIVE

Theorycraft Games разкри заглавието на първата си игра – SUPERVIVE (преди известна под кодовото име ‘Project Loki’), която ще влезе в отворена бета фаза в края на 2024 г. SUPERVIVE е неон-апокалиптичен геройски Battle Royale, поставен в импровизационен екшън пясъчник, където стратегически и експлозивни престрелки се срещат с нова ера на ловци на бури. Целта е да стане следващата “10,000-часова игра” за конкурентни отбори. В чест на това, Theorycraft организира най-големия си публичен тест от 27 юни до 4 юли. Играчите могат да се регистрират предварително тук.

Играта SUPERVIVE

SUPERVIVE е безплатна за игра, отборна геройска Battle Royale, където играчите се обединяват в групи от двама или четирима, за да се сражават срещу врагове на огромна карта в небето, докато смъртоносна буря ги настъпва. Играчите се включват в динамични битки, изпълняват задачи и използват уникални сили и оборудване, за да измислят креативни стратегии, да побеждават други отбори и да останат последният жив отбор. SUPERVIVE винаги ще бъде безплатна за игра и е проектирана така, че козметичните продукти са единствените вътрешноигрови покупки, без никакви елементи на платена мощ.

“Оставихме сигурността на нашите AAA работни места и основахме Theorycraft, за да заложим голям залог на себе си, да видим дали можем да създадем най-дълбоките игри в света и да разработваме по нов начин – открито с реални играчи от първия ден,” каза изпълнителният директор на Theorycraft, Джо Тунг. “Беше диво пътуване до този момент и сме горди да представим SUPERVIVE като първия ни опит. Сме безкрайно благодарни на нашата съществуваща общност и сме супер развълнувани да приветстваме нови играчи!”

Основни характеристики

  • SUPERVIVE приема отворени способности, сили, предмети и взаимодействия със света, както и бой и движение, базирани на физика, което позволява изразителни и интуитивни действия и преминавания.
  • Играчите могат да избират различни начини за игра, включително отбори от 4 души, битки в Battle Royale с 10 отбора на лоби; дуо битки с 20 отбора; и 4v4 смъртоносни мачове.
  • В момента има 15 налични ловци, с още в разработка за пускане. Всички ловци имат уникални способности (4 способности, 1 ултимативна и 1 пасивна) и всички се отключват чрез редовна игра.
  • Има много начини да върнете отбора си в играта, включително общи маяци за възкресение, вдигане на паднали съюзници по време на битка и дори възкресяване на мъртви съюзници след приключване на действието.
  • Всяка игра може да включва случайна „смяна на бурята“, която променя променливите в играта – като високоскоростни влакове, номадски бури и други! Уникални чудовища, босове и други механики се събират, за да създадат свят на систематичен хаос.
  • Theorycraft ще продължава да разработва играта заедно с общността – и работата няма да спре след пускането. Очаквайте нови ловци, нови промени в бурята, нови биоми, нови сили и много, много повече – всичко това безплатно!

Местата за плейтест са ограничени поради ограничения в сървърите, така че Theorycraft провежда уникална кампания с Twitch Drops, където играчите, които гледат повече стриймове на SUPERVIVE, имат по-голям шанс да бъдат избрани за плейтест.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *