Gaming Новини Игри

Ubisoft обяви нова игра от поредицата Anno 117: Pax Romana

12.06.2024

author:

Ubisoft обяви нова игра от поредицата Anno 117: Pax Romana

По време на последния Ubisoft Forward, френското студио обяви представянето на нова игра от популярната градостроителна поредица Anno. Заглавието на играта – Anno 117: Pax Romana, ни пренася в епохата на Древния Рим, където играчите ще се изправят пред предизвикателството да управляват империята на една от най-значимите цивилизации в световната история.

В Anno 117: Pax Romana, играчите ще поемат ролята на архитекти и управители на римска провинция. В този свят, изпълнен с политически интриги, културни иновации и военни сражения, те ще трябва да вземат важни решения, които ще определят бъдещето на техните народи. Ще бъде ли тяхната империя известна с мир и процъфтяване или ще се стремят към военна доминация и завоевания – това е само едно от многото предизвикателства, които предстоят.

„С Anno 117: Pax Romana се стремим да създадем най-голямата и най-подробна римска симулация досега“, казва екипът на Ubisoft Blue Byte. „Играта ще ви даде възможност да изграждате и управлявате своя собствена провинция в ранната епоха на Римската империя. Очаквайте богато разнообразие от функции и възможности, които ще ви позволят да изживеете реалистичното преживяване на ежедневието в древния свят.“

Anno 117: Pax Romana е планирана за излизане през 2025 година за PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S и Amazon Luna. Играта ще бъде достъпна и чрез абонамента Ubisoft+ Premium още от деня на излизането й.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *