Gaming Новини Игри

Zenless Zone Zero: Всичко, което трябва да знаете

03.07.2024

author:

Zenless Zone Zero: Всичко, което трябва да знаете

Zenless Zone Zero ще бъде пуснат на 3 юли, ако все още не сте направили предварително зареждане чрез приложението HoYoPlay, можете да го направите сега, за да сте готови за старта. Излизането на Zenless Zone Zero ще бъде едновременно за всички часови зони по света, което означава, че времето на старта зависи от вашия регион. В следващите редове ще видите времената за освобождаване на Zenless Zone Zero спрямо вашата часова зона.

  • 7:00 вечерта PT (3 юли)
  • 10:00 вечерта ET
  • 3:00 сутринта BST (4 юли)
  • 4:00 сутринта CEST

Zenless Zone Zero ще бъде достъпен едновременно за всички, което е добра новина за някои и по-малко за други. С предварително зареждане ще имате възможност да се насладите на този roguelike RPG на 3 юли, ако живеете в Америка, докато тези във Великобритания и Европа вероятно ще трябва да изчакат до следващия ден – освен ако не сте готови да жертвате сън, разбира се.

Zenless Zone Zero е RPG с аниме стил, който споделя много характеристики с други игри на студиото Hoyoverse като Genshin Impact и Honkai Star Rail, но със своите roguelike елементи прави неповторимо впечатление. Вие ще почувствате това, когато влезете в подземие – наречено Hollow – и срещнете дъска, която показва различни маршрути към вашия цел. Можете да пресичате плочки, които ще ви хвърлят в битка, ще ви предложат лут, или ще бъдат част от пъзел, необходим за напредване.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *