Ревюта Технологии

ZOWIE разкрива дебютната безжична игрална мишка U2 за Esports

17.01.2024

author:

ZOWIE разкрива дебютната безжична игрална мишка U2 за Esports

12 ЯНУАРИ 2024 – ZOWIE, марката за професионално оборудване за електронни спортове на BenQ, има удоволствието да обяви безжичната мишка за електронни спортове U2 с изцяло нова форма, разработена чрез авангардни научни изследвания и разработки в областта на спорта, за да отговори на изискванията на състезателните геймъри. U2 може да се похвали с отличителен извит навътре дизайн от двете страни, обслужващ захватите с нокти, които дават приоритет на гъвкавостта по време на многоъгълни движения. Освен това U2 разполага с подобрен приемник за превъзходна стабилност на безжичния сигнал и предлага удобство за включване и пускане. Неговите наскоро преработени крачета на мишката осигуряват изживяване при плъзгане, напомнящо на други жични мишки ZOWIE.

Спортна наука в дизайна на мишката ZOWIE

В ZOWIE всяка нова форма се подлага на щателно проучване. Задълбочени качествени интервюта и тестове за използваемост на прототипи се провеждат преди пускането на всеки продукт. Чрез използване на спортни научни експерименти, екипът може да оцени по-обективно различни предложения за дизайн. ZOWIE вярва, че дизайните, вкоренени както в качествени, така и в количествени данни, дават възможност на нашите играчи да постигнат по-високи нива на производителност.

Подобрено потребителско изживяване за гъвкавост и стабилност

Отличаващ се с извит навътре дизайн от двете страни, U2 осигурява стабилен захват по време на повдигане на мишката. Извитият вляво дизайн на U2, заедно с цялостната извивка на гърба, намалява ъгъла на палеца и поддържа по-бърза скорост на щракване с показалеца. Дясната извивка улеснява лесното поставяне на безименния пръст, насърчавайки балансирано усилие от двете страни на ръката за подобрена стабилност по време на движение на мишката. Чрез експериментиране с различни форми и позиции, страничните бутони на U2 са ергономично разположени за по-лесен достъп с палеца.

За да подобри безжичното изживяване, ексклузивният усъвършенстван насочен приемник увеличава отпечатъка на приемане към мишката, което подобрява приемането на сигнала. Намален обхват на приемане в задната част на приемника може ефективно да минимизира смущенията от сигнали, идващи отзад. Това минимизира падането на рамката и прекъсвания, произтичащи от безжични смущения по време на игри, и поддържа стабилно висококачествено предаване по време на безжични приложения.

U2 включва вече доказания сензор 3395 за дългосрочна стабилност на компонентите. Освен това увеличихме горната половина на Mouse Skatez, за да предложим на потребителите на ZOWIE по-познато плъзгане.

Информация относно наличността или съответните събития в различни региони ще бъде споделена в каналите на социалните медии на BenQ. За повече информация относно U2, Type E Black, и Type E Whiteмоля, проверете уебсайта на ZOWIE.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *