Gaming Новини Други Игри

Нов ъпдейт на H1Z1 и нововъведение в BR

05.11.2015

author:

Нов ъпдейт на H1Z1 и нововъведение в BR

След няколко дни ще бъде пуснат новият ъпдейт на H1Z1, с който ще дойдат някои подобрения в играта, както и чисто нов мод за игра, за тези от вас, които си падат по Battle Royale мода.

С разрастването и еволюирането на играта във фазата на Ранен достъп ще ставаме свидетели на нови тестове от разработчиците, които ще добавят нови модове и особености в играта. Една от тези нови особености е модът, наречен “Green Dawn” / Зелена зора. Зелената зора е вид Кралска битка, но с някои промени. Самият начин на провеждане на този вид Кралска битка ще бъде по-бърз и донякъде по-хаотичен, също така ще има и нови награди.

Ето какво точно ще представлява Зелената зора:

  • Битката започва по зазоряване, което означава, че няма да имате светлината на слънчевите дни, в които традиционно се провеждат Кралските битки. Това ще затрудни забелязването на играчите по картата. Използвайте го в своя полза!
  • Отровният газ ще се разпространява два пъти по-бързо, отколкото в обикновените Кралски битки. Това ще направи битките по-кратки и по-динамични.
  • Победителите в Зелените зори ще получават по един от трите нови специални скина за оръжия. Ако имате достатъчно късмет и съберете и трите скина за оръжия, вие ще започнете да получавате Mercenary crates / Наемнически сандъци за всяка следваща победа.
  • Airdrop-овете / Въздушните пратки също ще съдържат уникални скинове. Ако оцелеете достатъчно дълго, че да отворите един от тези сандъци ще бъдете възнаградени за смелостта си.
941

Зелената зора ще бъде на разположение за игра за определен период от време, докато разработчиците я тестват. Очаква се да бъде пусната на 10-ти ноември, заедно с ъпдейта на играта.

Стигнахме и до момента, в който трябва да ви обясня как може да се включите в подобен вид Кралска битка. Тук се включват познатите Event Ticket-и / Билети за събития, които всеки е получавал в края на обикновените Кралски битки. Можете да се включите в Зелена зора, като използвате един от вашите Билети за събития, които имате в инвентара си. След като стартирате H1Z1, изберете Battle Royale и натиснете на новия бутон, наречен Green Dawn. Щом бъдете включени в битка Зелена зора ще ви бъде автоматично отнет един от Билетите за събития от инвентара ви. Това гарантира, че няма да загубите билет ако влезете в опашка за игра и ви се наложи да я прекъснете. Ако нямате Event Ticket-и, винаги може да се включите в стандартна Кралска битка и да си спечелите, а също така може да си закупите Билет от in-game пазара.

В бъдеще очаквайте още подобни модове за игра, като Зелената зора, в които ще можете да се включите с Билетите за събития, които печелите.

Не забравяйте че H1Z1 все още е във фазата Ранен достъп и колкото повече хора се включат в тези специални модове, които се тестват от разработчиците, толкова по-бързо и лесно ще бъдат отстранявани проблемите и бъговете в играта.

 

Източник на информация и картинки: h1z1.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *