Други Игри

1500 квадратни метра гейминг ще посрещнат гостите на Анивенчър

14.08.2015

author:

1500 квадратни метра гейминг ще посрещнат гостите на Анивенчър

На 5 и 6 септември в Интер Експо Център за десета година ще се проведе най-големият фестивал за японска култура Анивенчър. По случай юбилея на фестивала тази година от GplayTV се организира най-грандиозната гейминг зона до сега.

В 1500 квадратни метра ще се разпрострат турнири по няколко дисциплини: League of Legends, Heroes of the Storm, StarCraft 2, Hearthstone, FIFA 15, Mortal Kombat X, Project Cars.

Освен емоцията да се състезаваш на голяма 14 метрова сцена, организаторите са подготвили награден фонд от 3000 лева, като най-сладка е наградата за първото място в турнира по League of Legends – 1000лв. Първенците в Heroes of the Storm ще грабнат 500лв, а тези от Hearthstone и StarCraft 2 – по 350лв.  

Няма да липсват и материални награди за участниците и публиката, предоставени от нашите спонсори, за които ще разкажем следващата седмица.

Отборните игри (League of Legends и Heroes of the Storm) имат предварителни онлайн квалификации, докато всички останали ще са със записване на място по време на събитието.

За повече информация относно Let’s Play! @ Aniventure турнирите следете нашият сайт.

За повече информация относно Анивенчър можете да следите събитието им във facebook както и страницата на Nakama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *