Gaming Новини Ревюта

[F2P] Happy Wars

02.10.2015

author:

[F2P] Happy Wars

Happy Wars е динамична онлайн игра, в която 30 човека се попуквате от бой. Битката е разделена на два отбора от по 15 човека, като влизате в арена, в която трябва да стигнете до базата на противника и да унищожите главната му кула. По пътя ще трябва да построите свои кули, които служат за respawn когато умрете във великата битка. Разбира се, те могат да бъдат унищожени от противника.

Happy-Wars-_Light_Tower

 

За битките можете да изберете между 3 гласа герои – warrior, mage и cleric. Разбира се, можете да ги модифицирате по свой образ и подобие.

warrior

Warrior-ът е меле герой с, честно казано, много силни умения. Със специалното му умение можете да направите формация със съотборниците си, с която да спринтирате към противника.

mage

Mage-ът е класически – от разстояние можете да изливате damage по противниковия отбор, както и да давате бонуси на съотборниците си.

cleric

Cleric-ът е съпорт – освен, че можете да лекувате своите хора, можете и да строите съоражения. Както за отбрана, така и за нападение.

 

 

Историята си има добри и лоши, като всяка друга. Ставаме свидетели на брилянтни диалози на китайски английски и за неразбирателствата между двете кралства. В случая кое животно е по-силно – слонът или хипопотамът. Мисията е същата – ходите към противниковата база, строите кули по пътя и така. Хубавото е, че накрая получавате предмети.

Map_ketchupavenue001

Стартираме битката, и както виждате има лимитирано време. Ако не успеем да превземем базата на противника, тогава броят кули определя кой е победител.

Съвсем логично, стартираме като първи левъл и когато вдигнем нов придобиваме и нови умения. Има какво да се желае откъм прицелване, или аз съм твърде неориентирана.

MAGE (1)

Така де, играта е кривичка . Дълго време се чака за multiplayer. Има лаг. При по-голяма битка няма как да си твърде ориентиран какво се случва.

Но мисля, че въпреки всичко играта си заслужава. Голям смях е, особено ако играете заедно с приятели. Лесно се въвеждаш в геймплея и се ориентираш кое къде е. Дизайна специално за мен е страшно забавен и само заради него ще си затворя очите за минусите от играта.

Можете да намерите Happy Wars в Steam абсолютно безплатно. Приятна игра!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *