Gaming Новини Игри Турнири

[HotS] Онлайн квалификация за Aniventure

05.08.2015

author:

[HotS] Онлайн квалификация за Aniventure

С огромно удоволствие искаме да обявим първият Heroes of the Storm турнир, организиран от GplayTV!

Събота, 29.08.2015 – онлайн квалификация Best of 1. Двата отбора стигнали на финал ще го изиграят на живо, на главната сцена на Aniventure на 5 и 6 септември.

Турнирът е безплатен и отворен за абсолютно всички без ограничения за възраст, националност, пол и т.н. Имайте предвид, че записвайки се за турнира не само се съгласявате с неговите правила, но и потвърждавате, че ще можете да присъствате (ако се класирате) на финалите, които ще се състоят на 5 и 6 септември в София, България в Интер Експо Център.
При регистрация в турнирната система, капитанът на отбора регистрира:
– Отборът
– Всички 5 играча (включително и себе си), попълвайки имената им, e-mail адрес и Battletag.

toornament_hots

Преди началото на турнира всички капитани ще получат контактите на администраторите по e-mail (този, с който са си направили регистрацията).
Само капитанът на отбора има правото да комуникира с администраторите на турнира.

 

– Записване и провеждане на турнира –

1) Всички отбори са длъжни да потвърдят регистрацията си 1 час преди началото на турнира като се свържат с администраторите.
2) При смяна на играч капитанът е длъжен да уведоми администраторите на турнира не по-късно от 15 минути преди началото на турнира.
2.1) Отборите нямат право да правят смени след започването на турнира.
3) Между всеки мач ще има почивка от 10 минути, за изчакване на останалите срещи и избор на коментаторите коя среща да бъде отразена.
3.1) Отборите трябва да са налице минимум 5 минути преди началото на срещата си. При не изпълнение на отборът нарушител му бива отнет един бан. При повторно провинение отборът бива дисквалифициран и неговото място се заема от следващият подред отбор.
4) Забраняват се обиждането на противниковия отбор, организаторите на турнира и администраторите. При нарушение на отборът чийто играч е нанесъл обидата бива санкциониран с отнемане на един бан. При последващо нарушение отборът се дисквалифицира и на негово място се взима следващият подред отбор.
5) Имената на отбори и battletags не бива да са вулгарни или неуважителни към етнос, раса или др.

– Draft Фаза –

1) Избор на карта
1.1) При първа карта двата отбора избират карта чрез вето системата на http://heroesdraft.com/. Линковете за дадения драфт ще бъдат предоставени от администраторите и пратени на капитаните на двата отбора.

1.1.1) Двата отбора са длъжни да изчакат потвърждение от администратора, който ще наблюдава драфта преди да започнат с избора на карти

2) Избор на герои
2.1) Всички драфт фази се провеждат чрез http://heroesdraft.com/, като отборите са длъжни да изчакат потвърждение от отговорния за срещата админ. Линковете за дадения драфт ще бъдат изпратени от администраторите до капитаните на двата отбора.
2.2) Отборът с по-голям сийд* избира дали да драфтва първи или втори .
2.2.1) Сийдовете ще са видими за всички и ще бъдат потвърдени отново непосредствено преди мача от отговорния за срещата администратор.

seeding

– Проблеми с връзката и правила за процедиране –

1) При появата на технически проблем на някой от играчите отборът има право на пауза.
2) Максималното време за пауза е 15 минути. След изтичането на тези 15 минути мачът продължава и останалите играчи от отбора продължават играта независимо дали проблемът е решен.
3) Ако отбор излезе от играта преди да е ясен победителя, той се счита за “предал се” и може да бъде дисквалифициран.
4) В определени случаи организаторите може да върнат мач за преиграване, ако  сметнат, че е нарушен fairplay-а.
4.1) Отборите са отговорни да предоставят снимков материал на организаторите, когато предлагат мач за преиграване. В този материал трябва да е видима причината поради която мачът трябва да бъде преигран, както и да е изпратен максимално бързо след установяване на нарушението (максимум 15 минути).
*!* При отсъствието на такъв материал е малко вероятно организаторите да пуснат мач за преиграване. *!*
4.2) При случай на преиграване, няма провеждане на драфт фаза. Отборите са длъжни да изберат същите герои , освен ако самата причина на преиграването не е грешен пик.

– Конфликти –

1) Изрично се забранява саморазправата и обидите (виж точка 5 “Записване и провеждане на турнира”)
2) В полза на отбора е да търси разрешаване на проблема непосредствено след появяването му. Напълно е възможно при укриването на информация от отбор, той да не бъде приоритизиран при разрешаването на проблема.
3) Всички решения на организаторите на турнира са финални.

– Награди –

1-во място: 500лв

2-ро място: предметни награди

Можете да се запишете тук:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *