Gaming Новини Игри

ManaLight стартира нов проект и обяви Hearthstone отбор

15.09.2015

author:

ManaLight стартира нов проект и обяви Hearthstone отбор

Нов отбор навлиза в hearthstone средите, като с оповестяването на отбора има и прес съобщение от самия отбор.

ManaLight стартира своят проект, като същевременно подписа с четири професионални HearthStone играчи за своя отбор. Играчите подписали с отбора са: Harald “Powder” Gimre, Bertil “Freezar” Fall, Will “Modernleper” Bindloss и Juho “Ersee” Hyodurma. Тези играчи са подписали за да изстрелят отбора на челните места в състезателната Hearthstone сцена. И за да им се помогне да постигнат това, отбора е подписал с Ruben “Daisyx” Korte – който ще приеме ролята на треньор.

“Ние сме много развълнувани да работим със всички играчи подписали договори до сега” каза мениджъра на организацията Louis Corps, като допълва. “ManaLight ще предостави на играчите всички необходими средства за да успеят. Ние силно вярваме, че в идващите месеци ще оставим сериозна следа на hearthstone сцената.”

ManaLight също така подписа с Stacey “staceyofgotham” Rebecca като първия им пълноправен стриймър. Като мениджъра Lousi Crops допълни:”Ние в ManaLight” целим да създаваме най-добрия HearthStone продукт, като това включва около 6 часове стриймове по 5 дни в седмицата. В допълнение към нашите турнири и стриймове на големи събития през почивните дни. Ще имаме готов график за да са информирани феновете, кога могат да следят техните любими играчи през цялото време. В Hearthstone средите създаването на добър продукт е толкова важно, колкото и самите състезания и ние ще целим да станем най-добрите, това означава да имаме страхотна продукция.” допълни още мениджъра.

Относно ManaLight:
Организацията е създадена през 2015 година, като в началото е предвиден само Hearthstone отбор, но с времето имат идея да се развиват като цяло в електронните спортове, подписвайки с отбори по League of Legends, CS:GO, Heroes of the Storm, DOTA 2, FIFA и други. ManaLight е организацията, която е на мисия да се развие до водещо име и марка в електронните спортове. “Ние се виждаме като организация на общността и то е заложено като важна част от нашето съществуване. Ние ценим прозрачността, етичното поведение и над всичко професионализма, без значение кой член на организацията е свързан с това.” каза още Louis Crops.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *