Gaming Новини Игри

New Skin Teaser от Riot – Game Over!

14.08.2015

author:

New Skin Teaser от Riot – Game Over!

Привет!

Късно снощи Riot пуснаха teaser на нов skin, кръстен просто “Game Over”, като още не се знае със сигурност на кой точно герой ще бъде. Представлява  подканяне да продължиш да играеш с нов жетон някаква игра… И при yes и при no положението е game over. Видно е че става въпрос за Arcade Skin. Ако изберете yes има кратка анимация със светкавици. Static Field , някой?…

Чува се Veigar как казва “Play time has ended!” и смеха на Blitzcrank. Veigar обаче вече има arcade skin – Final Boss Veigar… Затова и спекулациите в интернет са, че именно роботът ще получи нов облик… Така или иначе последния скин на Blitzcrank беше Riot Blitzcrank и бе пуснат на 22.08.2013…. Минаха две години от тогава.

Още повече, че вече в PBE можете да изпробвате Battle Boss Blitzcrank, който изглежда така:

Blitzcrank_BattleBossSkin

 

… което вече не оставя място за съмнения.

А пък и се вижда и че предстои и arcade skin за Riven. Явно така Riot ще си попълнят arcade skins наличността, за да може вече да сте 8 bit на всеки възможен lane. Досега можехте да играете arcade jungler (Arcade Hecarim), mid (Final Boss Veigar), adc (Arcade Miss Fortune) и support (Arcade Sona)… Е вече ще имате такъв избор и за tanky support и top laner. Да ви е честито!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *