Gaming Новини Ревюта Технологии

Rapoo V500 Review/Unboxing

04.08.2015

author:

Rapoo V500 Review/Unboxing

Моделът на Rapoo V500 е механична геймърска клавиатура без излишния numpad за геймърите. Така клавиатурата става изключително компактна със своята 35см дължина.

Дизайнът е изключително изчистен с една семпла оранжева линия, която разделя F бутоните от останалата част на клавиатурата.

Клавиатурата е с метален корпус, която я прави тежка и стабилна. За това спомагат и оранжевите крачета.

rapoo_switches

Жълтите суичове са между сините и червените. Самите те не издават шум, но комбинацията от меки копчета с метален корпус си казва своето. Все пак вкъщи си имам и клавиатура със сини суичове (TTESPORTS POSEIDON Z) и пред нея звукът от V500 бледнее. : )

Да, като дизайн V500 не предлага допълнителни екстри като подсветки и макро бутони, но всички бутони са програмируеми и можете да настройвате макроси. Можете да сменяте профили, спрямо игрите, които играете. Това допълнително увеличава броя на макросите.  Всичко това се запазва във вградената памет на клавиатурата, което значи, че просто я взимате и си я носите : ) Освен това, като old school играч много ценя специалния бутон за изключване на windows бутона! (Едно време ги изтръгвахме от клавиатурата, за да не пречат)

Като цяло Rapoo V500 е изключително симпатична и горещо препоръчвам на тези от вас, които все още не са се сдобили с механична клавиатура, а търсят бюджетна такава. V500 няма да ви подведе, макар и да няма типичните геймърски екстри като подсветка на бутоните.

Можете да закупите V500 на цена от 99лв тук

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *