Ревюта

Тапичките на ROCCAT Syva и Aluma

10.04.2016

author:

Тапичките на ROCCAT Syva и Aluma

ROCCAT Syva

Продуктите на ROCCAT не са чак толкова популярни, колкото на конкурентите им, но са страшно качествени. Миналата седмица разгледахме слушалките им ROCCAT Renga, които изкарват сравнително окей звук за цената си и също така са мега леки, много удобни и притежават най-добрия микрофон в геймърска слушалка, който сме чували.

Тази седмица се насочваме към една ниша, която не е чак толкова популярна, нищо, че всеки от нас има такива слушалки. А именно – тапички! Още познати като “in-ear” слушалки, те са почти задължителен атрибут на геймърите, които от време на време излизат от вкъщи. 😀 Защото знаем, че има и такива от нас, които имат по-важни приоритети от това да видят слънцето ….

Представям ви ROCCAT Syva и ROCCAT Aluma!
Техен ънбоксинг направих в предаването на GplayTV на 6ти април:


ROCCAT Syva

ROCCAT Syva
Чувствителност 20~20,000Hz
Сила на говорителя 96dB
Съпротивление 32Ω
Максимална мощност 10 mW
Дължина на кабела 1 м.
Диаметър 10 мм.
Линк към официалния сайт на слушалките


ROCCAT Aluma

ROCCAT Aluma

Чувствителност 20~20,000Hz
Сила на говорителя 98dB
Съпротивление 16Ω
Максимална мощност 5 mW
Диаметър 8 мм.
Дължина на кабела 1.2 м.

Линк към официалния сайт на слушалките

Като цяло, тапичките са много приятни и със сигурност са по-добре звучащи от тези, които са дошли с телефона ви. Този тип слушалки са лесно-преносими, така че можете да ги носите навън и да слушате музика, да играете на телефона, или да играете сериозно на лаптоп и компютър.

Качеството на звука е забележително и при двете слушалки, просто Aluma са с една идея по-изчистен звук, което естествено се отразява и в цената им, която е 100лв. ROCCAT Syva е по-удобна за носене навън, защото са с малко по-къс кабел и са с по-силен бас, но това ги прави неудобни за връзване към настолен компютър, ако търсите компактност.

С удоволствие ви препоръчвам и двата модела, защото дори за момент не ми липсваха големите слушалки, когато тествах Aluma и Syva на компютъра си. 🙂

И двете слушалки, както и много други продукти, можете да закупите от магазина на Gplay!

ROCCAT Syva + ROCCAT Aluma
ROCCAT Syva + ROCCAT Aluma
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *