Ревюта

Слушалките ROCCAT Renga – добро качество на приемлива цена!

02.04.2016

author:

Слушалките ROCCAT Renga – добро качество на приемлива цена!

ROCCAT Renga

Първоначално, когато чух за ROCCAT Renga, нямах големи очаквания. “Съвсем обикновенни геймърски слушалки за 100лв”, си казах и отидох да ги взема. Но когато видях опаковката и самите слушалки, бях доста приятно изненадан, защото дизайнът им е много добър, което говореше само добре за тях. Слушалките се напасват според главата ви и не е нужно да ги настройвате, или да се чудите дали са накриво.

Много хубави са и самите наушници – с много приятен материал, който направо гали ушите. Но най-много бях очарован от избора им да бъдат “отворени” слушалки. Или така наречените open-headphones. Това означава, че ROCCAT Renga освен, че не запарват ушите ви по никакъв начин, не шумоизлират и не ви изолират от околната среда, като все пак изкарват много добър звук и чувате всичко. Все едно слушате на колонки, които са близко до ушите ви. 🙂

Качеството на звука не е най-доброто, но няма как да очакваме нещо невероятно от слушалка от този клас. Приемливо е и съм сигурен, че в мултиплейър игри няма да имате никакви затруднения с чуването на стъпките, както и ще можете да слушате любимите си песни безпроблемно. 🙂 Един от недостатъците, може би, е че са доста тихички дори и на максимум, когато са свързани към компютър.

Но стига приказки, ето и ревюто на слушалките ROCCAT Renga в YouTube:

Линк към официалния сайт на ROCCAT Renga


Технически спецификации на ROCCAT Renga:

Работна честота: 20~20000Hz
Съпротивление: 32 ома.
Размер на говорителите: 50 мм.
Тежест (без кабела): 210 гр.
Жак: 3.5 мм.
Дължина на кабела: 2.5 м.
Размери: Дебелина – 21.0 cm / Височина – 20.0 cm / Дължина – 10.0 cm

Микрофонът е малко тих, но с +20db boost можете да се справите с този проблем, както и нивото на шум (пръщенето) от микрофона е много малко, а качеството му е най-доброто, което съм чувал от геймърска слушалка, което говори само позитивни неща за тези слушалки. 🙂 За жалост той не може да се откача и няма да ви е приятно да се разхождате извън вкъщи с него.

За качеството си тези слушалки направо са с ниска цена в моите очи. Много добра работа от ROCCAT!
ROCCAT Renga
ROCCAT Renga
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *