Gaming Новини Игри

Най-очакваните игри за месец юни

03.06.2016

author:

Най-очакваните игри за месец юни

Guilty Gear Xrd -Revelator-

guilty-gear
Dizzy
Дата на излизане: 7 юни
Платформи: PS3 и PS4

Guilty Gear Xrd – файтърът, разработен от Arc System Works. Това е петото основно издание на серията (или ако броим всички са общо 16).
Играта следва основната история от последната серия Guilty Gear 2: Overture и ни запознава с нови герои.
Първата Xrd игра – Guilty Gear Xrd -Sign- излезе на аркадния пазар през 2014 година, както по-късно през същата година се появи и за PS3 и PS4. През 2015 година излиза за PC в Steam. Дойде време и за продължението, а именно Guilty Gear Xrd -Revelator-, което ще ни запознае с 6 нови персонажа – някои от тях познати ни от XX сериите на играта като Dizzy и Johnny.

 

 

Mirror’s Edge Catalyst

catalyst
mirror_s_edge_catalyst_render_by_amia2172-d93em7i
Дата на излизане: 9 юни
Платформи: PC, Xbox One и PS4

Оригиналната паркур игра Mirror’s Edge излиза през ноември 2008 за Xbox 360 и PS3 с мобилни версии през 2010.
Три години по-късно през 2013 година обявиха и Mirror’s Edge Catalyst. Играта трябваше да излезе на 25 февруари тази година, но от DICE и EA ни накараха да почакаме до юни месец с извинението, че искат да добавят „чисто нова онлайн технология“.
В Mirror’s Edge Catalyst отново се връщаме на високите сгради на града Glass като Faith Connors.
Силният женски персонаж си изкарва прехраната като преминава през най-опасните маршрути във висините на града като взима задачи за куриери, крадци или шпиони стига това да не повлияе на свободата й. След импулсивно решение и конфликт със закона, Faith трябва да се потруди да вдъхнови промяна в град, заблуден от покварата на Конгломерата. Нейните действия са подбудени от желанието й да освободи жителите на Glass от ръцете на KrugerSec.
В Mirror’s Edge Catalyst ще разберем историята на Faith и ще получим онова, което липсваше в първото издание на играта – развитието на персонажа й.

Resident Evil: Umbrella Corps

umbrellacorps
Character1_1442243172
Дата на излизане: 21 юни
Платформи: PC и PS4

Включете се в корпуса! Resident Evil: Umbrella Corps вкарва състезателния дух в нов тип стратегия и техника подправени с елементите от света на Resident Evil, създавайки уникален шуутър. Изживейте интензивни битки от близо и далеч, тежки мачове без respawn и много гейм модове.

Umbrella Corps ще може да се играе с до 6 човека, с два отбора един срещу друг. Играта ще включва и кампания с мисии, наречена „Експериментът“ и мод за оцеляване с вълни от зомбита.

 

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

mariosonicolympic
mariosonic
Дата на излизане: 24 юни
Платформа: Wii U

Състезавайте се с любимите ви герои – Mario и Sonic!
Те ще се присъединят към купона в Рио де Жанейро, където тази година са летните олимпийски игри. В колекцията от игри ще можете да играете футбол, тенис на маса, плажен волейбол или пък можете да изпробвате голф уменията си.
Всичко това ще се случва из цял Рио. Изданието за Nintendo 3DS излезе още през Април месец, а сега вече и за Wii U.

 

 

Lego Star Wars: The Force Awakens

legostarwars
bb8-ns-1024_600_600
Дата на излизане: 28 юни
Платформи: PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS, Wii U и PC.

LEGO Star Wars: The Force Awakens завръща номер 1 LEGO франчайза за видео игри и вдига нивото с новия Star Wars адвенчър. Ще можем да изживеем епичния екшън от касовия филм по начин, по който само LEGO може да предостави.

Ще се насладим на историята от Star Wars: The Force Awakens, преразказана през симпатичния обектив на LEGO. Играта ще включва ексклузивно съдържание, което ще ни отведе на приключение между Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi и Star Wars: The Force Awakens, което ще ни предостави допълнителен поглед над новия филм и персонажите.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *