Gaming Новини Други Игри

Mirror’s Edge с телевизионен сериал

29.05.2016

author:

Mirror’s Edge с телевизионен сериал

С наближаването на излизането на Mirror’s Edge Catalyst (7 юни за САЩ, 9 юни за Европа) от EA потвърдиха, че започват работа и по телевизионен сериал.

Endemol Shine Studios (създателите на Big Brother) са собственици на телевизионните права на Mirror’s Edge и работят заедно с EA да превърнат заглавието в екшън сериал със силен женски персонаж (както е в играта).  И не, няма да е риалити сериал (въпреки че би било доста забавно да гледаме как Faith се катери из къщата на Big Brother).

Шарън Хъл, президент на Endemol Shine Studios споделя: “Виждаме Mirror’s Edge като франчайз за глобалната ТВ аудитория – има силен женски главен герой, дива фен база и международен бранд, който EA и DICE разработват чудесно.”

 

catalyst

За Mirror’s Edge Catalyst

Оригиналната паркур игра Mirror’s Edge излиза през ноември 2008 за Xbox 360 и PS3 с мобилни версии през 2010. Три години по-късно през 2013 година обявиха и Mirror’s Edge Catalyst. Играта трябваше да излезе на 25 февруари тази година, но от DICE и EA ни накараха да почакаме до юни месец с извинението, че искат да добавят „чисто нова онлайн технология“.
В Mirror’s Edge Catalyst отново се връщаме на високите сгради на града Glass като Faith Connors.
Силният женски персонаж си изкарва прехраната като преминава през най-опасните маршрути във висините на града като взима задачи за куриери, крадци или шпиони стига това да не повлияе на свободата й. След импулсивно решение и конфликт със закона, Faith трябва да се потруди да вдъхнови промяна в град, заблуден от покварата на Конгломерата. Нейните действия са подбудени от желанието й да освободи жителите на Glass от ръцете на KrugerSec.
В Mirror’s Edge Catalyst ще разберем историята на Faith и ще получим онова, което липсваше в първото издание на играта – развитието на персонажа й.

Дата на излизане: 9 юни (Европа)
Платформи: PC, PS4, XBOX One

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *