Gaming Новини Игри

Директорът на Far Cry 4 напуска Ubisoft

11.04.2017

author:

Директорът на Far Cry 4 напуска Ubisoft

След 7 години, директорът на Far cry 4, Alex Hutchinson напуска Ubisoft. Опитният предприемач обяви своето напускане в Twitter, докато едновременно с това разкри името на студиото, което е открил заедно с няколко негови колеги, включително бившия изпълнителен продуцент на EA и Warner Bros – Reid Schneider.


“Много се гордеем с постигнатото върху Far Cry и Assasin’s Creed, но сме много развълнувани да сътворим нещо ново” – пише Hutchinson – “Аз, Reid Schneider и още няколко прекрасни хора основахме нова компания с име – Typhoon Studios.”


„Вероятно няма да има кой знае колко за обявяване в близкото бъдеще, докато изграждаме нашето студио … но работим усилено по измислянето на напълно нов свят, който да ви представим, така че стойте в течение. Съветваме ви да прегледате официалния сайт на Typhoon Studios. Забелязвате ли, че логото им напомня много на това на Ubisoft? – личи си влиянието на гейминг компанията върху своите бивши служители. Мислим, че Far Cry 4 е една доста добра action игра, особено в последните няколко години. Ще бъде изключително интересно, да видим какво ще покаже на света новото студио на Alex Hutchinson и приятели. Когато Hutchinson е работил в Ubisoft, той е режисирал Assasin’s Creed III, но преди това е работил в EA върху игри като Spore, The Sims 2 и Army of Two: The 40th day.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *