Gaming Новини

GUNNAR продължава да спсаява очите ви с новия VALVE!

04.09.2017

author:

GUNNAR продължава да спсаява очите ви с новия VALVE!

Геймъри, пригответе се, защото VALVE идват специално за вас!

дддддддд

GUNNAR Optiks® – водещият световен производител на компютърни очила, вдига нивото в дизайна и производителността с изцяло новите VALVE очила. С елегантни линии, модерни и с най-доброто периферно покритие на всяка GUNNAR рамка, VALVE са вдъхновени от онези, които имат неограничена амбиция и решителност да успеят.

Те разполагат с патентованата технология на i-AMP®, която е проектирана с прецизност, за да се премахне натоварването на очите и да се блокират вредните ефекти на изкуствената синя светлина. Много стабилни и здрави, а в същото веме тяхната формата и извитите наносници подпомагат за равномерното разпределяне на тежестта. VALVE ще са налични в два цвята – оникс и smoke, заедно с традиционните кехлибарени стъкла.

дфггггггггг

Независимо дали сте шампион в областта на маркетинга, дизайна или сте геймър, който иска да свали своя враг, VALVE е тук, за да ви отведе на съвсем ново ниво.

Харесват ли ви? Замислете се, определено ще си струват, защото GUNNAR са единствените патентовани компютърно очила, препоръчани от лекарите, за да защитят и подобрят визията ви.

дффффффффффффф

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *