Gaming Новини

TP-Link Bulgaria ви oчаква с Hearthstone турнири на техния щанд на Let’s Play Plovdiv!!!

04.09.2017

author:

TP-Link Bulgaria ви oчаква с Hearthstone турнири на техния щанд на Let’s Play Plovdiv!!!

 Турнири, турнири на всякъде!

А кое е най-хубавото? TP-Link ще правят  6-дневен Hearthstone турнир!

Елате на щанда им, за да участвате всеки ден на турнира им по Hearthstone, където не само, че ще се забавлявате, но и ще печелите много награди!

Посетителите ще имат възможност да изпробват първия в света 1.8GHz 64-битов четириядрен рутер Archer C5400x, най-иновативните smart home продукти и решения и техните Neffos X1 смартфони. В допълнение, посетителите на щанда всеки ден ще могат  да се регистрират и да участват в турнира 1v1 Hearthstone, където ще спечелят подаръци от TP-Link.

Archer C5400X – Първият в света 1.8GHz 64-битов четириядрен рутер

Нископроизводителните чипове 28nm Broadcom Cortex-A53 координират всеки процес, за да намалят забавянето на предаването на данни, като същевременно поддържат още повече устройства и високоскоростни приложения за гладка и стабилна Wi-Fi мрежа.

Смартфони серия Neffos X1

Смартфоните Neffos X1 се вписват перфектно в ежедневието и ръката ви, благодарение на зашеметяващия дизайн от двойно извит металенгръб и супер тесни ръбове само на 2,75 милиметра.

vxbxb

Интелигентните крушки LB110, LB120 и LB130 за умно управление на уредите в дома

Интелигентните крушки се свързват към домашната Wi-Fi мрежа без да е необходим друг хардуер или специална инсталация.

Позволяват да се контролира домашното осветление, тъй като могат да бъдат програмирани за автоматично включване и изключване и позволяват регулиране на интензитета на светлината.

safagadg

Интелигентен контакт HS110/Smart Plug HS110

HS110 може да бъде свързан към всеки обикновен стенен контакт и след изключително прост процес на активиране, потребителите могат да управляват своя умен дом чрез наблюдение и програмиране на устройства като звукови системи, телевизори или други съвместими домашни уреди.

jfjfkf

Не се колебайте, а направо идвайте, да се забавлявате на Let’s Play Plovdiv, че то не остана, а турнира по Hearthstone ви зове!

Ще ви очакваме на Let’s Play Plovdiv!


Повече инфо:


facebook

Let’s Play Plovdiv

YouTube
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *