Gaming Новини

GUNNAR се завръщат с новите AXIAL очила!

24.08.2017

author:

GUNNAR се завръщат с новите AXIAL очила!

Фенове ли сте на супер яката марка GUNNAR? Ние определено сме! С нетърпение очакваме новите очилца, които са подготвили, за да ги пробваме.

фгдгдф

GUNNAR AXIAL разполага с патентованата технология на i-AMP®, която е проектирана с прецизност, за да се премахне натоварването на очите и да се блокират вредните ефекти на изкуствената синя светлина. Много стабилни и здрави, а в същото веме тяхната формата и извитите наносници подпомагат за равномерното разпределяне на тежестта.

Поемете контрола върху вашия свят. Покажете на всяко препятствие, че то върти около вас, а не обратното. AXIAL е за всички мечтатели и дигитални авантюристи, които всеки ден се сблъсквате с ежедневните ви quest-ове!

Харесват ли ви? Замислете се, определено ще си струват, защото GUNNAR са единствените патентовани компютърно очила, препоръчани от лекарите, за да защитят и подобрят визията ви.

А ако случайно този вид не ви допада много(в което се съмняваме, защот оса турбо яки и красиви) имайте предвид ,че всеки от моделите на GUNNAR е изковаван с висококачествени леки рамкови материали, осигуряващи дълголетие и трайност на продукта, както оптична стабилност за вас.

фгсдгсддгс

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *