Gaming Новини

Вдигнете своя Level с Roccat Khan Pro!

22.08.2017

author:

Вдигнете своя Level с Roccat Khan Pro!

И любимите ROCCAT не пропускат да нахранят глада ни за гейминг периферия тази година! Новите Roccat Khan Pro са отлично допълнение в семейството на марката!

ROCCAT_Khan-Pro_Back-Persp_BLK

Roccat Khan Pro  –  Competitive High Resolution слушалки! 

Проектиран за епични моменти, Khan Pro ви поставя в зоната на електронните спортове! Представете си, че сте на сцената, заобиколени от своите съотборници, готови сте да започнете играта…. тези слушалки са направени точно за този момент. Но не са само хората, които се занимават с компетитив гейминг  –  Roccat Khan Pro  ще  вдигне вашото ниво на игра!

  Широко обемен звук 

Това е първата Hi-Res аудио съвместима гейминг слушалка и осигурява по-богати високи, средни & ниски тонове, за да можете лесно да определите местоположението на противника. Високоскоростните драйвери премахват лаг-а и заглъхването, а пасивното шумопотискане означава, че той работи чудесно дори и в шумна среда.

rc3

Супер лека

Khan Pro не жертва нищо по отношение на аудио качество и издръжливост, независимо от нейното тегло от 230 грама – най-леката сред гейминг слушалките. Така са направени , че след като ги сложите забравяте за тях, поради супер удобните наушници.

Лесен контрол

Освен качествата на звука и комфорта, скоростта, с която може да се контролират, подчертава тяхната пригодност за esports средите. Много лесно могат да се мютват – само трябва да вдигнете микрофона нагоре и той автоматично ще се изключи. Също така диадемата е направена удобна и лека.  Независимо дали сте на  LAN турнир или вкъщи пред монитора,  Khan Pro винаги ще е с вас и няма да ви предаде.

Може да се насладите и на няколко цветови варианта на тези страхотни геймърски слушалки   –  черен, сив и бял!

ROCCAT_Khan-Pro_Front_GRY      ROCCAT_Khan-Pro_liegend_WHT

Очаквайте тези красиви слушалки налични през септември месец =)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *