Gaming Новини

Механичната клавиатура APEX M750!

15.08.2017

author:

Механичната клавиатура APEX M750!

Steelseries продължават да ни изненадват с нови и нови неща. Чудите се за какво говорим? Ами за Apex M750 – механичната клавиатура с алуминиева основа разбира се!

Клавиатурата е заредена с трето поколение механични суичове SteelSeries. QX2 осигурява драматично по-бърз геймплей с ниска сила и линейна задвижваща точка. Осигурени са 50 милиона натискания.  Рамката й е изключително издържлива направена от алуминиева метална сплав 5000 с красиво черно матово покритие, което веднага хваща окото с опростения си дизайн. А SteelSeries Engine Software отключва впечатляващия арсенал от Engine App-ове, които правят персонализирането лесно и интуитивно. Освободете пълната мощност на динамичното RGB фоново осветяване, за да създадете най-сложните светлинни ефекти в рамките на секунди.

img2      img3     img4

Още интересни и уникални неща притежава тази клавиатура, а именно интегрирането на най-активната платформа за комуникации – Discord. Ще можете да осветите клавиатурата си с персоналзирани Discord известия, които показват нови съобщения, статус, заглушаване и др. Apex M750 притежава и Game sense, който отговаря на събитията в играта като недостиг на амуниции, малко кръв, убийства, пари и др. Също така чрез PrismSync ще можете да синхронизирате подсветките между всичките си устройства, активирани от SteelSeries Prism.

И не на последно място софтуерът на SteelSeries Engine разполага с най-широкия набор от налични опции за персонализация. Ще можете да програмирате лесно и бързо своите копчета и макрота.

 img5   img7   img8   img9

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *