Gaming Новини

No Man’s Sky с нов пач и контент година по-късно.

16.08.2017

author:

No Man’s Sky с нов пач и контент година по-късно.

Помните ли No Man’s Sky? Еднотипната action-adventure игра, която надмина очакванията на огромна част от феновете, и то не в добрия смисъл? Девелъпърите не са се отказали от ня и продължават да се опитват да съживят проекта си. Мина една година от както излезе играта и най-накрая ще има ъпдейт, за който Hallo Games са обявили.

30 часа “ново историческо съдържание”, което включва появата на нова “загадъчна междуизмерна извънземна раса”, е в началото на списъка, заедно с “ограничения” онлайн кооп. Последното (или липсата на такава) създаде тревога при старта, така че ще бъде интересно да видим какво се предлага тук. Под заглавието “Съвместно проучване”, тук е слабото от Hello Games:

“Гличове в симулацията са започнали да се появяват. Визуализирани от странни плаващи орбове, до 16 играчи могат да ги видят и общуват помежду си и да изследват заедно Вселената. Докато взаимодействието с другите в момента е много ограничено,това е важна първа стъпка към Свят на co-op-a в No Man’s Sky.”

“Докато взаимодействието е много ограничено, VOIP (Voice over IP) позволява гласов чат на базата на близост с други изследователи, които са наоколо. Използвайте портали за бързо пътуване до по-населени планети или да се срещнете с приятели.”

Atlas Rises също така обещава да подобри картографирането и waypointing-a, както и преразглеждане на системата за търговия на играта. Актуализацията е насочена и към очакваното количество качество на живот, текстура и визуални подобрения. Също така ще може да се строи терен, вижте в клипчето по-долу:

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *