Gaming Новини

Страхотна нова кутия от Thermaltake!

21.08.2017

author:

Страхотна нова кутия от Thermaltake!

И дойде време да напишем нещичко и за някоя кутия, а какъв по-хубав избор от новата 21 Tempered Glass Edition Mid-Tower кутия на Thermaltake!

Eлегантен дизайн, комбиниран с истинско разширение.

Този нов член има двойни стъкла с дебелина 4 мм, които придават елегантен облик на дизайна и осигуряват по-широка защита на системата.

Той е снабден с покритие на PSU-то с пълна дължина, за да скрие видимите кабели и заедно с предварително инсталиран 120-милиметров вентилатор, дава на кутията отлична вентилация на системата. Тя може да поддържа цели 5 120 милиметрови вентилатора подходящи за ентусиастите стремящи се към high performance на техните машини.

Dual 4 mm thick tempered glass window 1

Ето и малко по-подробно за 21 Tempered Glass Edition Mid-Tower:

Двойно 4мм затъмнено стъкло – Двойните стъкла с дебелина 4 мм (ляво и дясно) гарантират издръжливостта на прозореца; Освен това разширеният дизайн позволява на потребителите да показват и възхищават изцяло на всички компоненти в машината си. Покажете своя специален комплект по най-финия начин!

Вграден капак на  PSU-то –  Mid-Tower View 21 Tempered Glass Edition е оборудван с пълен капак за PSU-то, за да се скрият онези досадни кабели от гледката и да се създаде елегантен и подреден вид и още по-добър въздушен поток.

Върховна хардуерна поддръжка – Кутията идва с напълно модулни клетки, които осигуряват лесна инсталация / отстраняване и максимизират вътрешното пространство за custom охлаждане.

Намаляване на прахта – Супер фините преден филтър, филтър на предния панел и долният филтър са с отлична защита и намаляват замърсяването и събирането прах.

Поддържа high-end PC-та с изключителна гъвкавост – View 21 TG има възможност да побира едновременно много устройства за съхранение на 3.5 “/ 2.5”. Най-важното е, че скритият дизайн на гнездото за управление гарантира разширяемост за още компоненти с водно охлаждане.

thermaltake view 21 tempered glass edition

А най-хубавото знаете ли кое е ? Че тази страхотна кутия ще можете да я видите и тествате само на Let’s Play Plovdiv!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *