Gaming Новини Игри

State of Decay получава продължение

13.04.2017

author:

State of Decay получава продължение

State of Decay – доста приличната open world зомби игра на Undead Labs, ще получи пордължение по-късно тази година. Подобно на оригинала, State of Decay 2 ще включва open world геймплей, но в новата публикация в блога си създателите обявяват, че ще подходят към нещата малко по-различно. Вместо една, играчите ще получат 3 open world  карти при пускането на играта на пазара.
zz1
От блогът разбираме, че всяка една от тези карти, ще бъде грубо с размера на тази от предишната игра. Te ще се характеризират с индивидуални среди, забележителности и ще изискват различни стратегии за оцеляване.
От студиото обясниха, че според тях това ще направи играта по-забавна за играчите. „Усещането е все едно се движиш от един малък град в друг, което създава чувство на дълбочина. И може би това прави света в играта да изглежда още по-голям. Сещате ли се как на една карта (дори и да е три пъти по-голяма от тази на оригиналната игра), колкото повече я играете, толкова повече  в един момент се усеща чувство на deja vu? С отелните карти, този проблем не се забелязва толкова.”, са написали от Undead Labs в публикацията си.
zz2
State of Decay 2 е привидно екслузивна само за Xbox One, но ще се появи и за PC, като част от Play Аnywhere системата на Microsoft. Което означава, че ще бъде на разположение главно в Windows магазина, но е възможно в бъдеще да я пуснат и в Steam платформата.
zz3
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *