Gaming Новини

Steelseries представят сензора TrueMove1 в новата мишка Rival 110!

26.09.2017

author:

Steelseries представят сензора TrueMove1 в новата мишка Rival 110!

Новият сензор се присъединява към иновативната оптична мишка на SteelSeries, като доставя истинско проследяване 1 към 1, намерено само в SteelSeries Rival 310, Sensei 310 и сега в съперника им – 110!

1 (2)

Днес SteelSeries продължава да предоставя истинско 1 към 1 проследяване в новата линия на геймърските мишки с въвеждането на TrueMove1 – оригинален сензор, съпроектиран с Pixart и включен в новата мишка Rival 110. TrueMove1 е толкова точен, колкото TrueMove3, който се намира в Rival 310 и Sensei 310, но има по-малко CPI и ускорение.

1 (3)

Rival 110

Най-новият член на линията Rival. Новият Rival 110 осигурява ергономичен шест-степенен универсален дизайн, удобен за всички стилове на захващане. Всички бутони на мишката, включително десният и левият бутон, са трайни и предлагат силно, последователно усещане. Мишката разполага с on-board памет, така че геймърите ще могат да запазват настройките си директно на мишката.

Трайната текстура от двете страни на Rival 110 осигурява максимално добро захващане. Мишката е построена с леки и ултра трайни материали, за да се намали теглото и до 87.5 грама, което позволява бързо и естествено движение на ръката. Rival 110 също така разполага с RGB осветене върху скрола и логото на steelseries с невероятни опции за осветление, както и персонализиране на настройките чрез Steelseries Engine.

1 (1)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *