Gaming Новини

Страхотно начало на Let’s Play Plovdiv!!

25.09.2017

author:

Страхотно начало на Let’s Play Plovdiv!!

 Днес е Понеделник! Началото на Let’s Play Plovdiv, най-голямото геймърско събитие!

IMG_4797

А какво начало беше, леле! Денят започна обещаващо с надъхващия countdown направен от Стаки!

IMG_4844

Разбира се, прекрасния меден гласец на ZinG огласяше залата почти цял ден, което много радва освен хората на стрийма, но и тези в залата!

IMG_4855

Точно след откриването на Let’s Play Plovdiv той раздаде яко награди на публиката. DonBrutar отвори официално събитието, и заедно със ZinG разказаха какво ще се случва в огромната зала.

След това започна и програмата на събитието.

IMG_4863

ZinG мина през щанда на HP Оmen, където вече беше налазен от посетители да цъкат игри на страхотните лаптопи.

IMG_4871

Веднага се намериха 9ма желаещи да играят 5vs5 със ZinG, което доста достави удоволствие на всички, веднага след това DonBrutar, ZinG и Gotika_47 седнаха на The Couch powered by Twitch , за да обсъдят на дълго и на широко гейминга през 2018.

IMG_4904

STKMN скочи на сцената със свой отбор от фенове да играе срещу ZinG и неговите фенове на 5в5 CS:GO. Доста оспорвана битка, в която Стаки спечели 😀

A как няма да пропуснем щанда на Thermaltake, който е оборудван с огромно чудовище, на което всеки един посетител може да стриймва?!

IMG_4911

През цялото време в палатата все влизаха и излизаха хора, определено нашата обстановка привличаше посетителите от другите зали.

Да не забравим и финала на първия ден на Let’s Play Plovdiv, където нашия водещ ZinG поразпита Gotika_47 и Gabinka за тяхното творчество като Youtuber-и!

IMG_4916

Ние от GplayTV сме много благодарни на всички, които дойдоха днес и участваха в 1в1 турнира по CS:GO и мини турнира по Hearthstone на TP-link! Очакваме ви утре по същото време 😉 Заповядайте!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *