Технологии

BenQ обявиха специална линия от продукти – ZOWIE DIVINA

28.11.2018

author:

BenQ обявиха специална линия от продукти – ZOWIE DIVINA

Линията включва новата S серия и EC-B серията от мишки и G-SR-SE серията от падове на Zowie. Всички те ще получат син и розов вариант, който ще придава свежест на сетъп-а ви.

Малко повечко за S серията:

DIVINA S е първата симетрична серия мишки за дясна ръка на ZOWIE.  Проектирана е да има по-къса обща дължина, която позволява на потребителите лесно да обвиват и да държат мишока. Има достатъчно място между дланта и задния край на мишката, което означава, че можете да си движите ръката по-свободно по време на вертикални движения, като същевременно дланта ви ще почива на гърба й.

Предният край на мишката е повдигнат, за да позволи на потребителите да ползват най-удобния за тях захват.

Страничните бутони от дясната страна са премахнати, за да се избегне смущения при захващане, докато точката на закрепване на кабела на мишката е преработена, позволявайки на кабела да се повдига под ъгъл.

Серията DIVINA S е оборудвана със сензор 3360 и се предлага в два размера: S1 и S2. S1 е среден размер поради общата скъсена дължина, докато S2 е малък размер.


Серията ZOWIE DIVINA EC-B се предлага в два размера – EC1-B и EC2-B. Той е оборудван със сензора 3360 и има големи крачета за мишка, като тези, които се намират в серията EC-A.


Можете да намерите продуктите ТУК

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *