Gaming Новини Игри

Civilization 6 с втори голям expansion

27.11.2018

author:

Civilization 6 с втори голям expansion

Firaxis обявиха вторият expansion към Civilization 6, който ще се казва Gathering Storm.

Expansion-а е доста голям и набляга на актуалния през последните години проблем с Глобалните климатични промени. Освен това са добавени и много нови неща като Световен конгрес, възобновяеми и невъзобновяеми енергийни източници, инженерни проекти и технологии от XXI век и много други.

Климатът и времето вървят ръка за ръка с енергийните ресурси, и вашите решения влияят на екосистемата и съдбата на планетата. Динамичната климатична система следи отделения от хората въглерод, което не е проблем до настъпването на индустриалната ера и изникването на фабриките. Сградите и кварталите захранвани от въглища и нефт покачват нивата на въглерод, а изсичането на дъждовните гори само засилва ефекта. Това бързо може да доведе до топене на ледниците, а с това и покачване на нивото на Световния океан.

Много преди покачването на морето и проблемите с въглеродните емисии, ще се появят напомняния за яростта на природата. Реките по картата ще започнат да преливат, вулкани ще изригват, ще се появят виелици, бури, а понякога и суша. Всяко едно от тези бедствия е в състояние да нанесе огромни щети. Естествено ще имате време да предприемете стъпки за предотвратяването на климатичните катастрофи.
С навлизането на технологиите ще можете да намерите решения, с които да се предпазвате от бедствията.Трябва да действате в посока намаляване на въглерода във въздуха.

В играта се завръща Световният конгрес, но нещата сега са малко по-сложни. Дипломатическа победа няма да е само с печелене но вота, но и трябва да притежавате определен брой Diplomatic Victory Points. Освен това има още купища нови неща като цивилизации, лидери, сгради, области, дори са добавени и Седемте нови чудеса на света, както и някои природни чудеса.

Готови ли сте да поемете контрола и да изградите стабилна цивилизация? Ако отговора е “да“, то почакайте още малко, защото експанжъна излиза на 14 февруари 2019 година.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *