Gaming Новини Игри

Diablo Immortal – добре дошли в мобилният гейминг

05.11.2018

author:

Diablo Immortal – добре дошли в мобилният гейминг

Безспорно една от най-очакваните новини на BlizzCon 2018 беше свързана с Diablo. За някои очаквано, за други – не Blizzard обявиха ново Diablo за мобилни устройства.

Доста от феновете на поредицата хич не харесаха идеята и това е меко казано. От Blizzard не са очаквали толкова голяма вълна от негативни коментари и dislike-ове под YouТube видеото на анонса. Факт обаче е, че мобилният гейминг заема все по-голяма част от гейминга като цяло и Blizzard искат да стъпят и на този пазар.Така или иначе новият продукт съвсем скоро ще е готов и ще се казва Diablo Immortal.

Историята в новото Diablo се развива в десетилетието между Diablo 2 и Diablo 3. От геймплей трейлъра разбираме, че ще има шест класа герои – Necromancer, Wizard, Demon Hunter, Barbarian, Monk, и Crusader. От видяното става ясно, че играта ще предлага много динамичен екшън и MMO елемента ще е значително по-висок.

Посетителите на BlizzCon имаха възможност да играят демото на Diablo Immortal. Ако искате да сте сред първите, които ще играят играта можете да си направите предварителна регистрация на https://diabloimmortal.com/en-us/ . Към момента това е възможно само за Android устройства, но скоро ще е възможно и за iOS потребителите.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *