Gaming Новини Игри

Overwatch със страхотен нов герой

05.11.2018

author:

Overwatch със страхотен нов герой

По време на opening церемонията на BlizzCon 2018 Overwatch сегмента предизвика истински фурор в залата.

В началото беше излъчено едно страхотно късометражно видео озаглавено “Reunion”. В него виждаме познатият ни каубой McCree и няколко други непознати за нас герои, но както става ясно – всички са стари дружки.  Действието се развива на картата Route 66 и след кратки разговори настава истински екшън за един мистериозен Hi-tech контейнер…

След филмчето стана ясно, че един от показаните в него герои ще е новият герой в Overwatch. След лека заигравка с публиката стана ясно, че това ще е русокосата Elizabeth Caledonia Ashe – DPS герой.

Освен с чар, русокосото момиче може да ви впечатли и с умения. Тя притежава пушка The Viper с два вида стрелба – бърза и прецизна (за повече демидж), динамит, който освен че взривява, а и възпламенява, и последното оръжие е Coach Gun – малка пушка с която може да се изтласква далеч от противниците.

И последно, но много важно: когато играете срещу Ashe, чуете ли “ Bob! Do something.“ ви съветвам да бягате далеч. Bob е ултимата на Ashe и представлява голям робот. Да, точно така – Bob е изцяло нов герой идващ на помощ на Ashe. Той подхвърля във въздуха опонента след което го обстрелва с оръдията си. Повече за Ashe можете да видите в геймплей трейлъра.

Все още не е ясно кога Ashe ще се появи в Overwatch, но от видяното до тук си личи, че този герой ще предоставя много забавление и има потенциала да се превърне в любимец на играчи и зрители.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *