Gaming Новини Игри

Fortnite – нови скинове и още нещо

16.10.2018

author:

Fortnite – нови скинове и още нещо

Както знаем сега сме в сезона на Halloween, а Fortnite все още не са обявили тематично събитие. За сметка на това пък изтекоха нови скинове, които с лекота можем да кажем, че са Halloween ориентирани. Нека им хвърлим по един поглед, защото са наистина страхотни.

Hollowhead и Jack Gourdon.

Hollowhead е по-директен и е нещо като суперзлодей, а с тази зелената мъгла излизаше от очите му спокойно може да си намери място и в DC или Marvel вселените.

Jack Gourdon – Просто погледнете тези леденостудени очи! И костюмът: всичко тук работи в негова ползи и ви се иска никога де не се изправя срещу вас.

Scourge и Plague.

Тези два скина будят страхопочитание! Най-отличителното и страховито нещо в скиновете са маските. Те се използват за съхранение на ароматни билки в опит да отблъснат черната чума.

Bullseye.

Това е един изключително подреден и изчистен скин. В него няма нищо фантастично и за това няма какво повече да ви кажем…Нещо тук не е наред…Разбрахме какво е. Току-що дочухме, че Bullseye ще се появи по Netflix – в третия сезон на Daredevil, за това изглежда по-обрана.

Стига сме говорили за скиновете. Нека обърнем внимание на още едно нещо, което скоро ще бъде добавено.

Quadcrasher – това е третото превозно средство в играта и представлява ATV с броня в предната част. Quadcrasher-а е доста открит и играчите са незащитени, но пък е бърз, здрав и може да разбива структури. 

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *