Gaming Новини Игри

Forza Horizon 4 – изживяване като никое до сега

25.09.2018

author:

Forza Horizon 4 – изживяване като никое до сега

Безспорно една от най-очакваните рейсинг заглавия за тази година е Forza Horizon 4.

Вече можете да се докоснете до част от нея, тъй като демото вече е достъпно за Xbox One и Windows 10.

Действието вече не се развива австралийската пустош, а в красивите и живописните райони на Великобритания, и по-точно в околностите на Единбург.

Несъмнено най-голямата новост е въвеждането на четирите годишни сезона. Всеки един от сезоните е придружен с характерните за него метеорологични условия, които влияят изключително точно върху терена, управлението и поведението на автомобила.

Докато Forza Motorsport е строго ориентирана към състезателните симулатори, то серията Horizon се насочва към забързания геймплей на състезанията с отворен свят.

Събрала в себе си различни видове състезания като оф-роуд ралита и улични състезания, Horizon ще ви предостави едно повече от превъзходно и различно преживяване, засилващо се с всяко следващо пускане на играта. Със своите изключително красиви гледки и пейзажи ще усетите, че Horizon ще ви пренесе директно на живописните пътища на Шотландия.

В играта ще са включени повече от 450 автомобила.

Ако имате Mixer можете да започнете да събирате Influence (Влияние), още в демото на Forza Horizon, което после да използвате в основната игра. Influence е мерителната единица за напредък и може да се печели като правите проучване, състезания, каскади и снимки. Ако гледате през Mixer някой, който играе играта ще печелите Influence всеки 2 минути. Същото може да се случи и като стриймвате играта през платформата.

Играта излиза на 2 октомври за Xbox One и Windows 10. Ако закупите предварително Forza Horizon 4 Ultimate Edition можете да я играете още на 28 септември.

Благодарим на Димитър Стоев за новината!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *