Gaming Новини Игри

Just Cause 4 – добре дошли в Solis

21.09.2018

author:

Just Cause 4 – добре дошли в Solis

С наближаването на премиерата на Just Cause 4 се разкриват и някои подробности около играта.

Светът в Solis е вдъхновен от Южна Америка и е най-разнообразния и запомнящ се от всички познати до тук. Той включва огромен брой забележителности, които да откриете и опознаете. Богатата и вдъхновяваща среда на Южна Америка ни предлага четири различни биома: дъждовни гори, равнинен, пустинен и алпийски.

Алпийският район е силно вдъхновен от Андите. Със своите снежни бури, зловещи ветрове и нулева видимост, той може да бъде доста зловещ и негостоприемен. От друга страна пък може да е и много забавен. Ако искате да потренирате скачането с парашут или просто да полетите, то това е вашето място.

Дъждовните гори представляват най-големият район от всички в Just Cause 4. Със своите страховити тропически бури и разрушаващи светкавици този район може да се окаже кошмар и за най-големия изследовател. Придвижването в тази местност не е много лесно, но пък предлага изключителна атмосфера.

Равнинната зелена местност в играта е базирана на района Пампа в Аржентина. Това е и най-оживения и гъсто населен биом в Solis. Присъщо на равнинните райони, тук природната стихия е торнадото. Със своята опустошителна сила то изтръгва, поглъща и разрушава всичко по пътя си.

Можете да видите както големи градове с огромни небостъргачи, така и множество малки ферми занимаващи се с обработка на земя и животновъдство. Ако сте любител на високите скорости можете спокойно да изпробвате способностите си на някой от междуградските пътища или да покарате малко офроуд с някое бъги или АТВ из поляните. Качите ли се на по-високо място ще станете свидетели на спиращи дъха гледки и пейзажи. Това е най-красивата местност в цялата игра.

Пустинята – най-малкия биом, но определено не трябва да се пренебрегва. Този район предлага както гладки пясъчни дюни, така и грубовати скалисти образувания и ивици. Неговата стихия е  пустинната буря.

Вдигащи във въздуха тонове пясък, тези бури са толкова гъсти и непрогледни, че не можете да разберете нито къде сте, нито какво правите. Отмине ли веднъж бурята картинката става друга и можете да прекарате часове насред пясъка. Пустинята се превръща в перфектно място за забавление по земя и по въздух. 

Скоро очакваме подобна информация и за другите елементи на играта. Вижте и геймплей видеото, което излезе съвсем скоро: 

Напомняме, че Just Cause 4 излиза на 4 декември за PlayStation 4, Xbox One и PC.

Благодарим на Димитър Стоев за новината!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *