Gaming Новини Игри

Нов експанжън на Sims 4 – Get Famous ще излезе скоро!

12.10.2018

author:

Нов експанжън на Sims 4 – Get Famous ще излезе скоро!

Чудили ли сте се някога какво би било да бъдете известни, ама наистина известни – с милиони фенове и страхотно имение? Е, вашите Симчета са на път да получат този шанс! С новия Expansion Pack за The Sims 4 звездите вече са достижими.

Присъединете се към блясъка и обаянието на долината Del Sol – дом на най-големите звезди, обикновените граждани и всички останали между тези два слоя.

Жилищната площ е разделена на две части: Mirage Park в равнините със скромни домове и The Pinnacles, високо в хълмовете и подходящ за богатите и известни. Тук ще намери още парк, нощен клуб и други страхотни места, като някои от тях са достъпни само за звездите.

Впуснете се с вашия Сим в активна актьорска кариера. Практикуване на актьорско майсторство, активност в социалните мрежи, обикаляне по агенции за таланти – това е само част от пътя ви до славата.

Големият пробив може да дойде и от най-обикновено прослушване за реклама или сериал. Можете да придобиете огромна слава използвайки силата на социалните мрежи. Превърнете се в набиращата все по-голяма популярност професия Influencer и отразявайте, стриймвайте и обсъждайте модерните и бляскави събития.Независимо по какъв начин сте станали известни, славата ви дава достъп до всички VIP събития, партита и церемонии.

The Sims 4: Get Famous излиза на 16 ноември.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *