Gaming Новини

Новото захранване на Thermaltake ще ви зареди с енергия!

19.01.2018

author:

Новото захранване на Thermaltake ще ви зареди с енергия!

Най-доброто за майнинг и гейминг с над 16.8 млн RGB цвята!

Thermaltake пуска нова серия захранвания – Toughpower iRGB PLUS – TT Premium Edition (850W / 1050 1200W).

В допълнение към великото качество на изработка, сертифицираните Platinum серии комбинират патентования ултра тих Rigid 14 RGB вентилатор с 16,8 милиона цвята и 12 контролирани единични светодиода със седем режима на осветление.

pic2

Toughpower iRPG PLUS Platinum също така поддържа три интелигентни платформи на Thermaltake – New DPS G PC APP 3.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 и DPS G Mobile APP 1.0 – помага на потребителите да следят своите интелигентни захранващи блокове, за да пестят енергия.

Чудите се какво е Smart Power Management (SPM)?

Thermaltake иска да повиши вниманието към проблемите, свързани с глобалното затопляне, на всички потребители на PC и DIY / PC, чрез платформата Smart Power Management (SPM). SPM е Cloud платформа, която проследява и анализира потреблението на електроенергия от компютъра, позволява на потребителя да наблюдава и да научи собственото си потребление на енергия, с цел да променя поведението си, за да постигне целта за намаляване на емисиите на CO2, за да допринесе за забавянето на глобалното затопляне.

дсад

Важни характеристики на  Toughpower iRGB PLUS Platinum Series (850W/1050W/1200W) TT Premium Edition:

DPS G Smart Power Management Cloud 1.0: Интелигентни отчети за управление на енергията

Всички данни се обобщават в четири различни типа отчети, включително – ECO доклад, потреблението на енергия, план за икономия на енергия и доклад за поведението на потребителя по отношение на ефективността и мощността.

pic18

DPS G Mobile APP 1.0: Предупреждение & PC Off дистанциопнно управление

Предупреждение в реално време се праща от DPS G PC APP 3.0 към SPM, ако  вентилаторът спре да работи,  прегрява (над 140 ° F / 60 ° C) или дори напрежението е над / под 5% от нормалното ниво. Междувременно SPM ще изпрати незабавно предупредителното съобщение до DPS G Cloud Management и Mobile APP 1.0, за да уведоми потребителя. Това е изключително полезно, ако сте оставили компютъра си включен, докато сте навън.

main850

Лесно персонализиране на цветовете

Чрез DPS G PC APP 3.0 , вентилатора Riing 14 RGB, който е с 16,8 милиона цвята, могат да се превключват между режимите Full Lighted, Flow, RGB Spectrum, Ripple, Blink, Pulse, Wave и Off . Всеки режим на осветление включва четири опции за скорост на светлината (бавно , нормално, бързо и много бързо). Приложението също така позволява на потребителите да персонализират RGB осветлението дистанционно на вентилатора и дори да позволят на LED-а да “танцува” в синхрон с ритъма.

pic17_850

Защита на сигурността – Изключване по график

Платформата  Smart Power Management позволява на потребителите да планират дистанционно изключването на системата, чрез мобилното приложение или управление от cloud-a.

pic20_1200

Компактен дизайн за лесно сглобяване

Изключително строго регулиране на напрежението <± 2%

100% висококачествени японски кондензатори

Напълно модулен дизайн на кабелите

pic13c_850

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *