Gaming Новини

Thermaltake представя новата View 91 стъклена RGB супер кутия!

18.01.2018

author:

Thermaltake представя новата View 91 стъклена RGB супер кутия!

Още една супер кутия от Thermaltake от висок клас! 

Тази година на CES 2018 беше показана новата кутия на Thermaltake. С представянето на огромните стъклени панели с 5 мм дебелина, View 91 TG RGB осигурява елегантен външен вид, който допълва отличното му охлаждане. Това бижу притежава Tt LCS сертификат. Той е ексклузивен само за Thermaltake, и се прилага за продукти, които поддържат само най-добрите световни LCS шасита.

5pKHiaxYOqMkCFVg

Характеристики на 91 TG RGB кутията:

Три 5 мм стъклени панела 

5 мм стъкла, които се намират отпред и от двете страни, придават на корпуса елегантен вид и гарантира трайността на панелите, като същевременно осигурява максимална видимост на вътрешните компоненти. Двете страни са шарнирно ориентирани, за да осигурят лесен и пълен достъп до вашия билд.

Четири вградени 140 мм RING PLUS LED RGB вентилатора

Предварително инсталиран с четири вентилатора RGB (три предни вентилатора и един заден), за да постигне по-добро RGB изживяване и да подобри топлинната ефективност. Всеки вентилатор е дигитално управляван от PWM чрез патентован софтуер Rigit Plus RGB. Софтуерът също така позволява наблюдение на ефективността на вентилатора, регулиране на скоростта и управление на осветлението.

Порт тип USB-C

Предният монтиран порт USB 3.1 Type-C позволява допълнителна скорост на предаване на данни до 10Gbps. Хубавото е, че вече няма да има грешен начин за поставяне на USB-то 😉

BrIVe76krWaKUzJe

Модулен дизайн

Свободно и лесно сглобяване на кутията с нужните ви части. Вече няма да имате недостъпни места, трудни за сглобяване, че даже и повечко пространство ще има за страхотните ви компоненти, които само чакат да ги изложите на показ.

Бързо освобождаваща скоба за вентилатор

Конзолите за монтиране на вентилаторите разполагат с лента за бързо освобождаване от двете страни за незабавно отстраняване и закрепване на вентилатора с минимално движение, поддържащо до три 200 мм вентилатора.

Магнитен прахов филтър

За да изгладите изживяването си и да удължите живота на вашите компоненти, на горната, предната и долната страна има демонтируеми магнитни прахови филтри, за да се осигури чист въздух и ефективно разсейване на топлината.

Конзола за поддържане на GPU

 View 91 TG Edition има поддръжка за вертикално оформление на графични карти с двоен дизайн на PCI-E слотове. Интегрираната скоба за подкрепа на GPU не само предпазва графичната карта, но също така помага да се намали теглото на дънната платка.

Вертикален изглед на радиатора (VRV)

Thermaltake-View-91-Tempered-Glass-RGB-Edition-001

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *