Технологии

SteelSeries разширява QCK фамилията от падове за мишки

04.11.2018

author:

SteelSeries разширява QCK фамилията от падове за мишки

SteelSeries, световният лидер в гейминг периферията, обяви разширяването на QcK mousepad семейство си, което прави QcK линията най-разнообразната в света. 


QcK Prism

Новият QcK Prism е с текстилна повърхност и се характеризира с двойно RGB осветление, което се захранва от SteelSeries Engine и идва в extra-large размер. Чрез енджина и PrismSync app потребителите ще могат да къстъмизират всякакви светлинни ефекти между различните устройства, които ползват апликацията. Падът ще се предлага в Medium (320mm x 270mm x 4mm) и XL (900mm x 300mm x 4mm) вариант. 

QcK Edge

QcK Edge използва същата текстилна повърхност като легендарните QcK падове, но сега има зашит ръб, за да гарантира, че никога няма да се изтрие или да се олющи. Долната страна на пада е трайна, не хлъзгава гумена основа, предназначена да предотврати движението и да бъде солидна платформа за конкурентни игри. Ще се предлага в Medium (320mm x 270mm x 2mm), Large (450mm x 400mm x 2mm) и XL (900mm x 300mm x 2mm) варианти.

QcK Hard

Твърдата полиетиленова повърхност е оптимизирана за ниско и високо проследяване на DPI, докато многопластовата конструкция и твърдата полимерна сърцевина повишават издръжливостта и осигуряват постоянна текстура на повърхността. Размерите на този пад са 320mm x 270mm x 3mm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *