Технологии

TEAMGROUP пуска на пазара гейминг RGB SSD и RGB памет със сертификат на ASUS TUF Gaming Alliance

02.11.2018

author:

TEAMGROUP пуска на пазара гейминг RGB SSD и RGB памет със сертификат на ASUS TUF Gaming Alliance

TEAMGROUP обединиха усилията си с ASUS Gaming Alliance и пуснаха на пазара RGB solid state drive и RGB гейминг памет. T-FORCE DELTA S TUF Gaming RGB solid state drive (12V) и T-FORCE DELTA TUF Gaming RGB overclocking memory са сертифицирани и стриктно тествани от TUF Gaming Alliance.

Външният им вид комбинира TUF военен камуфлаж и душата на геймърския елемент. И двата хардуера могат да синхронизират своите RGB светлинни ефекти с дънната платка, чрез ASUS Aurora, осигурявайки на потребителите цветно и приятно изживяване, като допълнение на високата производителност.

DELTA S TUF Gaming RGB SSD (12V)

Скоростта на четене на SSD-то достига до 560 MB в секунда, което е 4 пъти по-бързо от традиционните хард дискове. Капацитета му от 1 TB не само задоволява изискванията на геймърите, но и осигурява висока скорост. Употребата на 3NAND чип за паметта го прави издръжлив, шокоустойчив и осигурява пълна, солидна защита за геймърите, когато запазват или зареждат информация.

Основния дизайн на паметта T-FORCE DELTA TUF Gaming е базиран на уникален военен стил и геометрични линии. Топлоразпределителят представя нов несиметричен, минималистичен дизайн. 120 градусовия ъгъл кара ефектите да светят безпроблемно. Релефните линии на повърхността увеличават разпръскването на температурата, за да подобрят охлаждането на платката. По този начин качеството на работа се стабилизира, позволявайки на геймърите да са непобедими в света на гейминга.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *