Gaming Новини Игри

Vikendi вече е достъпна за всички

20.12.2018

author:

Vikendi вече е достъпна за всички

Новата снежна карта в PlayerUnknown’s Battleground – Vikendi вече е извън тест сървъра и е достъпна за всеки един играч, който иска да се поразходи по нея и да покара моторна шейна.

Ако ще посещавате хладния и заснежен остров, то трябва да се облечете добре. Да знаете обаче, че всички нови и топли дрехи изискват наличието на Survivor Pass.

Остров Vikendi би бил подходящ и за туристическа дестинация, понеже разполага с някои необичайни забележителности. Тук можете да посетите увеселителен парк с динозаври (за радост на един наш колега), има скоростно влакче на ужасите или т.н. roller coaster и разбира се задължителните за един лунапарк – блъскащи колички.  Ако ви влече повече науката можете да посетите космодрома и да видите истинска ракета.

Целта на PUBG Corp с този остров e да направят нещо средно между големите карти като Erangel и малката и бърза Sanhok. Това е карта, на която снайперистите могат да се чувстват комфортно, но и предлага перфектни условия за близка битка в градчетата и споменатия вече парк. Aлпийските гори със своята ограничена видимост и множество прикрития могат да направят преследванията много интересни и напрегнати.

С новата карта идва и нов Survivor Pass с повече от 300 мисии и 100 левъла. За всички играчи basic Survivor Pass-а е безплатен и с всеки левъл ще отключвате нови неща. Има и Premium Survivor Pass за $10, с който освен всичко от basic Survivor Pass-а получавате и 60 ексклозивни скина и емотита, както и страхотни награди при завършване на Premium мисиите.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *