Gaming Новини Игри

VR в света на Assassin’s Creed Origins

13.11.2018

author:

VR в света на Assassin’s Creed Origins

Почитателите на поредицата Assassin’s Creed до сега имаха възможност да посетят и изследват някои от най-важните исторически места, времена и ери. Сега е време за малко по-различно преживяване.

Escape The Lost Pyramid – това е първият опит за платформата Ubisoft Escape Games.  

Escape The Lost Pyramid е escape game във Виртуалната реалност и както разбрахте – действието се развива в света на Assassin’s Creed Origins.

Годината е 1928, месецът – февруари. Експедиция изследователи водена от сър Beldon Frye изчезва някъде на Синайския полуостров. Това е екип от четирима души и дузина местни носачи, търсещи Изгубената пирамида на Небка…или “нещо“, което трябва да е там. Използвайки симулацията, възстановена от тяхното ДНК, вашият екип е поставен “в обувките“ на изследователите. Целта ви е да разберете какво се е случило с експедицията, но по-важното е да намерите това, което са търсили.

Играта е за двама или четирима играчи, които разполагат с 1 час да намерят изход от пирамидата на Небка. За момента може да се играе на много места в САЩ, Англия, Франция и Германия. Наличието на VR Escape room в България ни дава надежда, дори и малка, че можем да видим Escape The Lost Pyramid и у нас.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *