Технологии

50-годишното издание на AMD Radeon VII и Ryzen 7 2700X – потвърдено

27.04.2019

author:

50-годишното издание на AMD Radeon VII и Ryzen 7 2700X – потвърдено

AMD скоро ще представи два специални варианта на съществуващата си Radeon VII графична карта и Ryzen 7 2700X процесор. Както подсказва заглавието, тези продукти ще отбележат честването на Златния юбилей на AMD.

AMD Ryzen 7 2700X процесор и графичната карта Radeon VII са водещите продукти, които AMD може да предложи в момента. За да отбележат 50-годишнината на компанията, и двата продукта ще получат специално третиране, подробности за които все още предстои да бъдат потвърдени

Започвайки с 50-годишното издание на AMD Radeon VII, графичната карта изглежда получава червен кожух, както се вижда от опаковката. Възможно е да има и други промени, като например по-високи скорости, скок в производителността и т.н.

50-годишното издание на AMD Ryzen 7 2700X беше обявено от търговците на дребно преди няколко дни и изглежда, че този вариант наистина може да предложи по-високи честоти в сравнение със стандартен R7 2700X процесор. Това вероятно ще е последният 12nm+ процесор на AMD преди тотално да се преместят в 7nm територия. Не са споменати подробни спецификации.

Стартирането на двата продукта е планирано за следващата седмица – 29 април, така че ще имаме повече подробности за тях сравнително скоро. И двата продукта ще бъдат на разположение в ограничени количества, както се предполага от тяхното специално третиране.

Източник: wccftech.com

Благодарим на Тодор Колев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *