Технологии

AMD посрещна Mortal Kombat 11 с нов Adrenalin драйвер

24.04.2019

author:

AMD посрещна Mortal Kombat 11 с нов Adrenalin драйвер

AMD пусна нов Radeon Software Adrenalin 19.4.3 драйвер с подобрена поддръжка за последното издание на играта – Mortal Kombat 11, за да се увери, че насилието е изобразено с възможно най-добрите графики и ефекти.

AMD не са споделили колко точно подобрява производителността в Mortal Kombat 11, но предполагаме, че най-вече се опитват да се уверят, че има възможно най-малко грешки и проблеми. Компанията твърди, че Adrenalin 19.4.3 също решава проблем с мобилното приложение AMD Link, което може да се ползва като remote desktop.

Ето и известните проблеми с Adrenalin 19.4.3, които AMD излага в бележките си за изданието:

  • AMD Radeon VII може да изпита трептене на екрана при настройките на мулти дисплея на работния плот или докато приложенията се изпълняват.
  • Приложението Netflix на Windows Store може да изпита трептене на дисплея по време на възпроизвеждане на видео на някои дисплеи с HDR.
  • Наслагването на метриките на производителността и измервателните уреди на Radeon WattMan могат да покажат неточни променливи показания за AMD Radeon VII.
  • Наслагването на показателите за ефективност може да изпитва периодично трептене при възпроизвеждане на защитено съдържание, когато тази функция е активирана.
  • Системна нестабилност може да се прояви при лаптопа ASUS TUF Gaming FX504, когато е свързан безжичен дисплей.

Драйверът може да бъде изтеглен от официалният AMD Radeon сайт.

Източник: tomshardware.com

Благодарим на Тодор Колев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *