Технологии

Забавиха драйверите за GTX 1650

24.04.2019

author:

Забавиха драйверите за GTX 1650

На 23.04. Nvidia пусна нов драйвер с подобрена поддръжка за Mortal Kombat 11, GTX 16-лаптопи и още G-Sync съвместими дисплеи. Компанията пусна и новата GTX 1650, която е построена върху Turing архитектура, но все пак всички рецензенти ще трябва да забавят ревютата си, защото Nvidia все още не са пуснали публично нужните драйвери, за да може видео картата да бъде тествана по правилния начин.

По принцип процесът за ревю на даден хардуер е добре установен: Nvidia праща продукта на ревюъра и след селекция на готови мнения, решават кое да публикуват и кое не. За GTX 1650 не стоят така нещата. Компанията официално започна да приема поръчки, а прегледи и ревюта на видеокартата все още няма, заради липсата на драйвери преди лаунча.

Това решение вече предизвика спекулации от страна на някои рецензенти и потребители на социални медии. Мнозина изглежда са решили, че Nvidia удържа драйвера, защото се притеснява, че прегледите на GTX 1650 ще бъдат неблагоприятни, с надеждата, че ще може да продаде възможно най-много единици, преди да излязат коментарите. 

Но нека не бързаме да ги съдим, възможно е да се е случила техническа грешка или причините да са други. И в двата случая, тази седмица трябва да пристигне публичен драйвер за GTX 1650, а вече може да гледате checkpoint-a на DonBrutar, в който той говори именно за нея. Гледайте го ТУК

Източник: tomshardware.com

Благодарим на Тодор Колев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *