Технологии

43 инчовия ASUS ROG Strix XG438Q ще бъде пуснат в продажба този месец

12.08.2019

author:

43 инчовия ASUS ROG Strix XG438Q ще бъде пуснат в продажба този месец

Мониторът ASUS ROG Strix XG438Q, за първи път обявен по време на CES 2019, ще бъде пуснат в Обединеното кралство за скромната цена от £ 1099 .

43-инчовият дисплей, използващ VA панел, е рекламиран от Asus, като „най-големият и бърз 4K FreeSync 2 HDR монитор за игри на пазара”. Между честотата на опресняване от 120Hz и технологията Game Fast Input, която намалява input lag-a на монитора, XG438Q  е направен за тези конкурентни геймъри, които просто не искат да се откажат от качеството на изображението, когато играят любимите си заглавия.

Собствениците на XG438Q ще получат и един Aura Sync проектор към монитора си. Също така от към входове монитора има 3 HDMI 2.0 входа и един DisplayPort 1.4, в допълнение към Dual USB 3.0, аудио вход и жак за слушалки.

Зареден с различни гейминг функции, 43-инчовият ROG Strix XG438Q предлага по-обладaващо изживяване на голям екран, без да трябва да жертваме високите честоти на опресняване, които обикновено се намират само в по-малки панели.

ROG Strix XG438Q е снабден и с дистанционно, което ви позволява да регулирате настройките на дисплея – като яркост, контраст и input signal – от разстояние.

ROG Strix XG438Q разполага с два вградени 10 W стерео високоговорители и ексклузивната технология ASUS SonicMaster, която осигурява невероятно аудио за богат, удовлетворяващ звук.

ROG Strix XG438Q се отличава и с технологията freesync ™ 2 HDR, която осигурява гладки визуализации с ниска латентност и по-добра яркост и контраст. Freesync 2 предвижда обработка с ниска латентност както за стандартно, така и за HDR съдържание, като елиминира input lag-a, обикновено свързан с HDR съдържание.

Източник: wccftech.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *