Gaming Новини Други

Cloud9 се сдобиха с нов спонсор в лицето на BMW

12.03.2019

author:

Cloud9 се сдобиха с нов спонсор в лицето на BMW

Cloud9 подписаха договор за спонсорство с германският автомобилен гигант BMW. Сделката е важна за автомобилният производител, понеже за първи път BMW е спонсор на отбор. Преди време BMW бяха спонсори на летните финали EU League of Legends Championship Series през 2017 в Париж. За него събитие BMW направиха серия от клипове с германският отбор по League of Legends – Unicorns of Love.

Cloud9 разкриха партньорството с BMW чрез изображение на шест човека от организацията позиращи пред автомобил на германският производител. На снимката е и изпълнителният директор Jack Etienne, който съобщи, че в момента Cloud9 снимат поредица от реклами за BMW.

Германският производител на автомобили е вторият голям спонсор, с който през последната седмица Cloud9 подписват договор. Няколко дена по-рано Cloud9 подписаха договор и с американският медиен конгломерат AT&T. Също както BMW, и AT&T за първи път са спонсори на eSports отбор. С подписването на договора AT&T придобиват правата върху “ The Nines“ – нова седмична дигитална видео поредица относно 12-те Cloud9 отбора в 10 eSports игри.

AT&T също така ще спонсорира и комуникационният център на Cloud9, който в момента се строи в Лос Анджелис. Логото но американският телекомуникационен гигант ще се появи на гърба и ръкава на екипните фланелки (jersey) на Cloud9.

Благодарм на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *