Gaming Новини Игри

Ghost Recon Breakpoint с официална дата за премиерата

13.05.2019

author:

Ghost Recon Breakpoint с официална дата за премиерата

След не толкова умелия лийк от страна на Ubisoft миналата седмица, най-новата част от поредицата Tom Clancy беше официално оповестена и даже имаме дата на излизане – 4 октомври 2019 г.

Екшънът в Breakpoint ще се развива зад вражеските линии на “мистериозен остров“ с разнообразна заобикаляща среда, включваща гористи местности, фьорди и дори вулкан. Тази на вид обикновена и девствена околна среда не бива да ви заблуждава. Ще се сблъскате с високо скоростни смъртоносни дронове, футуристични превозни средства и други високо технологични машини. От тази гледна точка играта може да ви напомни на Call of Duty: Advanced Warfare.

“Ти вече не си ловец!“, с това изречение Ubisoft ни изостри вниманието. Вместо това ние се превръщаме в плячка на елитен отряд – the Wolves (Вълците). В този ред на мисли заглавието “Breakpoint“ (Точка на пречупване) означава, че нашата мисия е на ръба на провала. Според предишни спекулации актьорът, познат ни от The Punisher и The Walking Dead – Jon Bernthal ще има ключова роля в играта. Дали е така – оставяме на вас да разберете.

В играта ще започнете с четири класа, като по-късно ще се появят още. Играчите ще могат да сменят класовете докато си почиват във временните кампове, наречени Биваци. Играчите могат да бъдат ранявани, което ще ги кара да куцат, докато не се излекуват.

За да видите нагледно всичко описано можете да изгледате краткият трейлър, а за хората, които искат да видят малко повече и да усетят играта, от Ubisoft са им подготвили 13 минутен геймплей трейлър.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *